CIRCUIT ZOLDER BELGIË

21 & 22/06/2025

21 & 22/06/2025

CIRCUIT ZOLDER BELGIË

COUNTDOWN:

DAGEN
UREN
MIN.
SEC.

Bromfietsendag

€49,50 (incl.BTW)

Zaterdag 21 juni 2025

Toegangsticket bromfietsendag

Kom je met jouw bromfiets naar Motor Revival Zolder? Met een “Bromfiets toegangsticket” mag je met jouw bromfiets doorrijden tot op het binnenterrein.  Later op de dag krijg je de kans om op het asfalt van het Circuit Zolder rond te rijden onder het oog van alle bezoekers en media.  Een programmaboekje vervolledigt jouw aankoop.


Kom je met jouw bromfiets op een aanhang- of bestelwagen naar de Bromfietsendag?

Dat kan uiteraard ook maar dan dien je een speciaal “Bromfiets Parking”-ticket aan te vragen via [email protected] en met jouw voertuig naar deze parking rijden en parkeren.  Van daar kan je gemakkelijk met jouw bromfiets naar het binnenterrein rijden.

Ik kom als passagier of als bezoeker naar de Bromfietsendag.

Kom je als passagier mee of wil je gewoon als bezoeker meekomen?  Koop dan een “Regular toegangsticket” voor zaterdag 21 juni 2025.  Zo kan je de ganse dag genieten van het volledige programma van Motor Revival Zolder en ontvang je tevens een programmaboekje om jou wegwijs te maken.
Reis je met jouw eigen auto, motor, of ander voertuig? Vergeet dan niet een parkeerkaart (12 euro) te bestellen.

We komen met de bromfietsclub naar de Bromfietsendag.

Fantastisch!! Uiteraard zijn jullie welkom want we verwachten zoveel mogelijk bromfietsrijders….  We hebben een special deal voorzien.  Om hier gebruik van te maken dien je ons te contacteren zodat we het nodige met jullie kunnen afspreken.  Stuur ons een e-mail naar navi[email protected] met jullie vraag alsook contactgegevens.  Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij jullie terug.

Onderdelenmarkt

Wil je iets verkopen of tentoonstellen tijdens de Bromfietsendag? Neem dan contact op met ons op 0468/04.95.71 of via e-mail op [email protected]

Een leuk brommerverhaal dat je wil delen?

Wij zijn steeds op zoek naar mooie brommerverhalen en foto’s van jouw bromfiets.  Stuur ons een e-mail met jouw verhaal en contatactgegevens naar [email protected].  Met veel plezier zullen we jou contacteren en wie weet delen we jouw brommerverhaal met onze bezoekers en volgers.

 

Bestel nu

Vragen? Contacteer ons

BLIJF OP DE HOOGTE VAN alle nieuwtjes en aankondigingen

Onze e-mail nieuwsbrief bevat al het laatste nieuws, verhalen en informatie rond Motor Revival Zolder®.

Door op ‘Inschrijven’ te klikken, gaat u akkoord met de voorwaarden van de privacyverklaring van Snelheid & Spektakel®. Deze site wordt beschermd door ReCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.