CIRCUIT ZOLDER BELGIË

21 & 22/06/2025

21 & 22/06/2025

CIRCUIT ZOLDER BELGIË

COUNTDOWN:

DAGEN
UREN
MIN.
SEC.

Meer info

tickets

Tickets voor Motor Revival Zolder 2025 worden enkel online verkocht en zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 20 september via deze link

  • Een regulier Gathering-ticket voor vrijdag 20 juni  inclusief “Gathering”-event kost 18,00 euro
  • Een regulier dagticket voor zaterdag kost 29,50 euro
  • Een regulier dagticket voor zaterdag kost 39,50 euro
  • Een regulier weekendticket (zaterdag en zondag) kost 60,00 Euro

Plan je te overnachten in onze MotorVille Camping? Je kan deze hier aankopen maar let wel dat dit enkel kan in combinatie met een regulier weekendticket.

Een campingticket kost 50,00 EURO voor 1 standplaats van 25m² (caravan, camper, tent, …) geldig voor het volledige MRZ-weekend.

Kinderen die tijdens Motor Revival Zolder jonger zijn dan 16 jaar hebben een kidsticket nodig. Hiervoor vragen we een vrijwillige bijdrage van 5,00 euro welke integraal naar onze goede doel-partners gaat.

Concreet: kinderen die geboren zijn na 22 juni 2009 moeten een kidsticket hebben. Een kidsticket kan je alleen kopen in de online ticketshop. De opbrengst gaat integraal naar onze goede doel partners. Je kan deze tickets aankopen via deze link. Heb je al tickets besteld en wil je nog een kids ticket bijbestellen? Dat kan via ‘My Order’ onderaan in je bevestigingsmail.

Een Very Important Rider-ticket, kortweg VIR-ticket, is een speciaal ticket voor motorrijders welke op zondag naar het belevingsevenement komen met hun motorfiets.  Het geeft hen onder meer toegang tot een bewaakte motorparking aan de binnenkant van het circuit.  Meer info en details over het VIR-ticket vindt u hier

Je kan ook als VIP naar Motor Revival Zolder.  Verwen jezelf, je zakenrelaties en je medewerkers met een exclusieve ervaring dankzij het MRZ Comfort Pass.  Tickets zijn te koop via deze link.

Tickets zijn te koop vanaf 2 stuks. Een factuur na uw bestelling is mogelijk indien u dat wenst.
Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected].

Neem dan contact op met ons door een mailtje te sturen naar [email protected].

Bij aankoop en betaling van jouw bestelde tickets ontvang je automatisch een bestelbevestiging zodat jouw MRZ-tickets gegarandeerd zijn.  Hou deze bevestiging goed bij!  Vanaf 21 april worden alle bestelde tickets elektronisch verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. 

Het antwoord op de meeste vragen kan je vinden op FAQ-pagina.

Indien je toch nog een andere vraag hebt (je hebt bijvoorbeeld het foutieve e-mailadres gebruikt bij je bestelling) kan je contact opnemen met onze collega’s van de customer service van Paylogic via de chat en mailfunctie op deze website

motor revival zonder

Motor Revival Zolder gaat door in Heusden-Zolder (Limburg) op het Circuit Zolder op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 juni 2025.

De poorten van het Circuit Zolder gaan op zaterdag en zondag open om 07:30 uur.
De MotorVille camping is doorlopend open vanaf vrijdag 14u00 tot zondagavond 20u00.

Op en rond het Circuit Zolder zijn er verschillende foodcorners waar je onder meer terecht kunt voor  pizza’s, belegde broodjes, frietjes met of zonder snacks, wafels, pasta, ijsjes en zo  veel meer.  Aan de drankstanden worden bier en frisdranken geschonken.

Er geldt een alcoholverbod voor jongeren onder de 16 jaar. Voor sterke dranken zoals cocktails geldt een verbod onder de 18 jaar. Als een medewerker twijfelt over de leeftijd van iemand die bier of een cocktail wenst te kopen, kan de leeftijd gecontroleerd worden.

Eten en drank kopen doe je met cash-geld of met een bankkaart.   Hou er wel rekening mee dat er geen geldautomaat op het Circuit Zolder is.

Voor de MRZ Gathering en het MRZ Midsummer Bal kan je MRZ-drankvouchers kopen aan een voordeelprijs.  Een voucher voor 5 bonnen kost 16,00 euro.  De voucher die je electronisch toegestuurd krijgt kan je aan de MRZ-infobalie omwisselen. Let op deze bonnen zijn enkel geldig voor de MRZ-activiteiten op vrijdag- en zaterdagavond en niet voor de food- en drankcorners op en rond het Circuit Zolder!

Voor motorrijders hebben we lockers voorzien waar ze hun persoonlijke spullen veilig achter slot en grendel kunnen bewaren.  Deze lockers zijn gratis.  Gebruikers van de lockers kunnen ongelimiteerd de locker openen tijdens de duur van Motor Revival Zolder.

Tijdens het volledige weekend is een motor-parking met verharde ondergrond voorzien.  Deze parking bevindt zich, in tegenstelling tot deze van de Very Important Rider-formule, op wandelafstand van het Circuit Zolder en is eveneens bewaakt.  Om toegang te hebben dien je een GRATIS motorparking ticket aan te kopen in de ticketshop.

Iedere auto dat tijdens het weekend van 20-21-22 juni wil parkeren bij het Circuit Zolder dient te beschikken over een geldige parkeerkaart.  Een parkeerkaart kost 10,00 euro en koop je aan via de ticketshop.  Je kan elke dag op het parkingterrein terecht.  Het is niet mogelijk om een parkeerkaart voor 1 dag (vrijdag, zaterdag of zondag) te kopen. 

Let op! Omwille van de verkeersveiligheid geldt een algemeen parkeerverbod langs de openbare weg in de onmiddellijke omgeving van het Circuit Zolder.  Wil je niet weggesleept worden, parkeer je dan op één van de officiële parkings.

Er wordt een ruime en gratis fietsenstalling voorzien aan de ingang van het Circuit. Gelieve jouw fiets hier te plaatsen en niet langs de weg! Verkeerd gestalde fietsen zullen verwijderd worden.

Via het MyBike-platform van de federale overheid kan je je fiets registreren en identificeren via een sticker met een persoonlijke QR-code die op de fiets gekleefd wordt. Deze sticker vervangt het vroegere fietsgraveren of fietslabelen via het rijksregisternummer. Zo verklein je het risico op diefstal en heling en kan je je fiets sneller terugvinden als die gestolen of verloren is.  Je fiets registreren en een sticker aanvragen kan via de website https://mybike.belgium.be/ Die sticker krijg je dan thuis geleverd en kleef je op je fiets.

Er worden opnames gemaakt tijdens Motor Revival Zolder. De kans bestaat dat bezoekers worden gefilmd of gefotografeerd. Professionele foto- of filmapparatuur en drones zijn verboden over het volledige Circuit Zolder.

Er is een merchandise-shop van Motor Revival Zolder aan de binnenkant van het Circuit Zolder.   In deze shop kan je diverse MRZ-producten aankopen.

Tijdens de volledige duur van het belevingsevenement staan onze EHBO-hulpverleners paraat voor grote en kleine zorgen! Een EHBO-hulppost is duidelijk aangegeven.

Jong geleerd is oud gedaan! Kinderen zijn welkom op Motor Revival Zolder mits het respecteren van een aantal afspraken.

Vanaf 16 jaar heeft iedereen een regulier bezoekersticket nodig. Voor jongens en meisjes onder de 16 jaar wordt verwacht dat zij begeleid worden door een volwassene. We willen er op wijzen dat ouders en begeleiders verantwoordelijk zijn voor de strikte naleving van de wet op schenken van alcohol – er mag geen alcohol gebruikt worden onder de 16 jaar.

Kinderen die tijdens Motor Revival Zolder jonger zijn dan 16 jaar hebben een kidsticket nodig. Concreet: kinderen die geboren zijn na 22 juni 2009 moeten een kidsticket hebben. Dit ticket kan je alleen kopen in de online ticketshop.  Hiervoor vragen we een vrijwillige bijdrage van 5 euro welke integraal naar onze goede doel partners gaat. 

Bij twijfel zal gevraagd worden naar een ID. De controle hierop is streng en kan leiden tot het ontzeggen van de toegang.

motorville camping

De MotorVille Camping ligt aan de binnenzijde van het Circuit Zolder op wandelafstand van alle belevingsactiviteiten.  De MotorVille Camping is open vanaf vrijdagmiddag 20 juni 14:00 uur en wordt bewaakt tot zondagavond 22 juni 20:00 uur.

  • Toiletten en wc-papier
  • Douches en wastafels
  • Vuilniszakken en PMD-zakken

Dit reglement is een uitbreiding van het  algemeen reglement van het Circuit Zolder, alle daaraan aangehaalde artikels zijn ook hier van toepassing.

Wie op MotorVille camping verblijft, verklaart zich akkoord met ons campingreglement en houdt rekening met volgende zaken:

  • De MotorVille-camping is doorlopend open van vrijdag 20 juni om 14:00 uur tot en met zondag 22 juni 20:00 uur.
  • Het MotorVille-campingticket is geldig voor een standplaats op de MotorVille campling, volgens beschikbaarheid, van 25 m² (5m x 5m) maar geeft geen toegang tot Motor Revival Zolder. Daarvoor dient een regulier weekendticket gekocht te worden.
  • In geval van verlies of diefstal van het MotorVille-campingticket zal dit noch vervangen noch terugbetaald worden. MotorVille campingtickets worden noch terugbetaald, noch omgeruild.
  • Een MotorVille-campingticket staat op naam, koop dus geen ticket buiten onze officiële ticketingkanalen. Je krijgt enkel toegang met een geldig MotorVille-campingticket. De algemene voorwaarden bij de aankoop van tickets zijn ook hier van toepassing.
  • Betreding van het MotorVille-campingterrein impliceert instemming met mogelijke aftasting. Bij weigering wordt de toegang verboden.
  • Tenten, caravan, mobilhome, … plaats je enkel binnen de afgebakende zone. Jouw plaats wordt door onze medewerkers aangewezen.
  • Op de MotorVille-campingsite is TEN ZEERSTE AANGERADEN:
    • Geniet van je verblijf
    • Maak vrienden
    • Respecteer je medekampeerders
    • Slaap voldoende
    • Poets je tanden
    • Was je handen
    • Neem regelmatig een douche
    • Denk duurzaam, hou samen met ons de MotorVille camping netjes. We voorzien voor iedereen een eigen vuil- & PMD-zak.
  • Op de MotorVille-campingsite zijn VERBODEN:
    • VOORWERPEN:
      Huisdieren, glas, sterke dranken, tapinstallaties, waterpijp, spades, gereedschappen om hekken los te maken, tangen en steeksleutels, rollend materiaal met uitzondering van hulpmiddelen voor andersvaliden, generatoren, muziekinstallaties, geluidsdragers, ontvlambare vloeistoffen, gasbranders, gasflessen, barbecues, kaarsen, toortsen, vuurwerk, open vuren, wapens en steekvoorwerpen, droogijs.
      Alle andere voorwerpen die door de organisatie schadelijk worden geacht.
      Wapen- en drugbezit zijn bij wet verboden, de ordediensten worden zonder uitzondering onmiddellijk verwittigd bij vermoeden van bezit.
    • GROEPS- en PARTYTENTEN:
      Grote groepstenten en partytenten die groter zijn dan 3 bij 3 meter zijn verboden.
      Tussen meerdere tenten mag er geen partytent geplaatst worden.
      Niet-reglementair opgestelde tenten worden verwijderd door de organisatie. Volg de instructies van onze medewerkers ter plaatse goed op. 
    • COMMERCIËLE ACTIVITEITEN:
      Het is voor de kampeerders niet toegelaten voedsel, drank, drugs, tickets of andere goederen en diensten te verhandelen.
    • ANDERE ACTIVITEITEN:
      Het uitdelen van flyers, reclamefolders of ander promotioneel materiaal, ophangen van affiches alsook het graven van greppels.  Het afspannen van zones door middel van linten en het slaan van spijkers in de bomen.  Het produceren van geluid welke de rust verstoort, in het bijzonder het aansteken en afvuren van vuurwerk en het gebruiken van luide muziekinstallaties.  Het verplaatsen van tenten en/of mobilhomes. 
    • OPEN VUUR
      Het aanleggen van een open vuur is ten strengste verboden.  Zo zijn onder meer ook verboden vuurkorven, BBQ’s of enige andere hitte bron die vuur kan veroorzaken.
  • GEEF DIEVEN GEEN KANS:
    Laat waardevolle zaken indien mogelijk thuis en laat deze zeker niet onbewaakt achter in je tent. De MotorVille-campinguitbater, de organisator en de lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.
  • De organisatie noch het Circuit Zolder zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen of diefstal. Wie de regels overtreedt en/of de richtlijnen van de organisatie niet volgt, wordt de toegang tot de MotorVille-camping en festivalsite geweigerd.
  • De organisatie behoudt zich ten allen tijde het recht voor dit reglement aan te passen ten einde de veiligheid van de campingbezoekers te garanderen.

duurzaamheid

Snelheid&Spektakel, de moederorganisatie van Motor Revival Zolder, heeft als uitdaging evenementen te organiseren die zo min mogelijk schade toebrengen aan het milieu en een positieve impact hebben op de samenleving en de economie.  Deze ambitie hebben we vertaald in enkele concrete doelen en afspraken die we zo maximaal mogelijk nastreven.

Aanmoedigen om per fiets, te voet of (pendel)bus naar het evenement te komen.

Gezamenlijk (elektrisch) transport (aan- en afvoer) van materiaal voor de inrichting.

Low impact promo-materiaal (FSC gelabeld papier, milieuvriendelijke drukinkt, bio-afbreekbaar materiaal, …)

Maximaal inzetten op digitalisering van het evenement (ticketing, publicatieborden, inschrijvingen, ….)

Gescheiden inzameling van afval, gebruik van milieumatten, duurzame catering en bio-afbreekbaar materiaal.

Gebruik en promoten van nieuwe en duurzame technologieën alsook het informeren en instrueren van onze bezoekers.

 

Promoten van gehoorbescherming, aanbieden van zorgproducten, anti-alcohol en -doping reglement alsook privactywetgeving.

Steunen van goede doelen, organiseren van race-ervaringen, het betrekken van de lokale bevolking en promoten van diversiteit en inclusiviteit.

Het evenement is toegankelijk voor iedereen inclusief mensen met een motorische handicap, blinden, slechthorende, …

toegankelijkheid

Als organisatie van Motor Revival Zolder vinden wij het belangrijk dat iedereen volop kan genieten van het belevingsevenement, ook mensen met een beperking. Daarom besteden we heel wat aandacht aan de toegankelijkheid.  

Wij werken nauw samen met Inter om Motor Revival Zolder zo maximaal mogelijk aan te passen voor mensen met een beperking.   Meer concrete informatie over de faciliteiten die ter beschikking zullen staan voor mensen met een beperking zullen hier de komende weken/maanden gepubliceerd worden.

Verzorgers van personen met een beperking hebben recht op een gratis toegangsticket voor Motor Revival Zolder, maar dit moet vooraf geregeld worden. 

Voor het aanvragen van een gratis zorgticket hebben we een medisch attest nodig van de behandelende arts van de persoon met een beperking. 

Om een zorgticket aan te vragen stuur je jouw medisch attest ten minste 1 week voor het evenement naar volgend e-mail adres [email protected]   Daarnaast vermeldt u ook de volledige naam en voornaam van de zorgpersoon welke aanwezig zal zijn alsook de dag waarop u het evenement wenst te bezoeken.  Eens uw aanvraag is goedgekeurd worden uw tickets per e-mail overgemaakt door de organisatie.

faq

Natuurlijk!  U kunt zelf 4 maal, onder begeleiding, rondrijden op het Circuit Zolder met marshalls rondom het circuit.

Bestuurders en passagiers dragen handschoenen, een jas met lange mouwen en een lange broek of overall, alsook laarzen of botinnes die de enkels beschermen.  Uiteraard dient ook een valhelm gedragen te worden.

Absoluut, stuur ons een e-mail met foto’s naar [email protected]

Goede vraag! Het is belangrijk ons op de hoogte te brengen via [email protected] zodat we kunnen evalueren of uw product interessant is.  Het vrij opstellen, promoten en verkopen van producten en diensten is verboden.

Ondanks dat we van hen houden is een motorevent niet de beste plek voor dieren.  Helaas laten we hen niet binnen tenzij het een begeleidingshond is voor minder mobiele gasten.

We creëren het hoogste niveau van beleving tijdens een volstrekt uniek motorevenement die geen gelijke kent.  Het kost maanden van planning en voorbereiding om racemotoren, piloten, teams, medische teams, personeel, gastvrijheid, podia, beveiliging, tentoonstellingen te organiseren. Maar het is het allemaal waard.

Controleer alstublieft uw map met ongewenste e-mail, als het daar niet staat (ik er zeker van dat het er staat), stuur dan een e-mail naar [email protected] en we sturen het opnieuw!

Ja, voor erkende fotografen en journalisten.  Neem contact op met ons via [email protected]